Sieradentrends voor de komende lente | Fashionchick

2022-05-21 11:06:38 By : Ms. Fiona hu

Bij Fashionchick zijn we dól op onszelf behangen met de mooiste sieraden. Maar waar het tot voor kort nog de trend was om voor minimalistische items te kiezen, pakken we op basis van de laatste trends liever groots uit. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan updaten we je graag met de grootste sieradentrends voor de lente van 2022.

Op de catwalk gespot tijdens Paris Haute Couture Week: de statement-choker. Héél even dachten we dat de ketting – ooit weergaloos populair geworden ten tijde van de Spice Girls – in de wilgen konden hangen, maar niets blijkt minder waar. Met name de collectie van Fendi toonde grootste exemplaren voorzien van grote schakels en bezaaid met stenen. 

Ba&Sh | de Bijenkorf

We schreven eerder al dat zilver terug van weggeweest is – en deze trend zet zich ook in de lente van 2022 voort. Met goedkeuring van Zendaya, Kim Kardashian en vele anderen kunnen we inderdaad spreken van een heuse trend die ook in hogere modekringen doorbreekt. En dat komt goed uit in een tijd waarin we minimalisme achter ons laten. Wil je alles aanschaffen in goud, dan moet je namelijk wel érg diep in de buidel tasten. 

Uit onderzoek blijkt dat het dragen van felle kleuren gelukkiger maakt. Extra belangrijk dus om er mee geconfronteerd te worden wanneer je in de spiegel kijkt. Een paar knallers in je oren staat niet alleen leuk, maar maakt je een vrolijker mens. Double win. 

Zilveren kinderoorbellen dolfijn met aqua kristal

Statement Beads Earrings - Orange

Zilveren gold oorbellen kristal birthstone

Hoe groter de oorbel, hoe beter. Bij Fendi, Dior en Valentino waren de grote oorbellen niet aan te slepen. Ook qua streetstyle pakken de fashion darlings van deze wereld flink uit met grote glimmers in de oren. Ideaal voor een feestje, maar net zo leuk tijdens een dagelijkse Zoom-sessie. 

Bellísima - Black Silver Earrings

9 Karaat geel/witte oorbellen ovaal

De tijd van minimalistische ringetjes is voorbij: we gaan inmiddels voor het grote geschut aan de vingers. Kies voor zegelringen, grote gouden plakkaten en chunky ontwerpen – dan zit je sowieso goed. 

Goldplated zegelring rond met zirkonia

Eve roseplated ring dubbel hart met zirkonia

Stalen ring vierkant breed hematite

De sieraden-capsulegarderobe, welke items moet je hebben

Deze sieraden passen bij je volgens je horoscoop

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De lente komt eraan. Shop SS/22 met 30% korting bij NA-KD Fashion Lees ook Dit zijn de kleuren voor 2022 Fashion Lees ook Nieuwe trend gespot: bin dressing Fashion Lees ook On trend: hoe meer parels, hoe beter Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De lente komt eraan. Shop SS/22 met 30% korting bij NA-KD

Dit zijn de kleuren voor 2022

Nieuwe trend gespot: bin dressing

On trend: hoe meer parels, hoe beter

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.